Tunnit

Tunnit

Liikunnan tuoma hyvä olo, oivallukset oman kehon äärellä ja suorituskeskeisyydestä vapaa ilmapiiri ovat sitä, mitä haluan tunneillani tarjota. 

Pilates ja barre

Pilatesta ohjaan Pilates Place Lahdessa, jossa mattotunnit toteutetaan tasoryhmissä. Jokainen uusi harjoittelija aloittaa ensin alkeisryhmästä tai yksilötunnista, jonka jälkeen voidaan yhdessä miettiä sopiva ryhmä. Tasoja on alkeista edistyneisiin ja tunteja maanantaista torstaihin. Kaikki ryhmätunnit toteutetaan 3-7 henkilön pienryhmissä ja tunneille voi osallistua kertamaksulla tai 6-/10-kerran korteilla.

Uusi pilateksen alkeisryhmä torstaisin klo 17.30-18.40. Ilmoittautuminen on auki Vellossa.

Barre-tunnit maanantaisin klo 16.15-17.15, keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 ja perjantaisin klo 16.15-17.15. Varaa tunti täällä.

Laitepilates-yksilötunti keskiviikkoisin klo 15.30-16.40 ja torstaisin klo 16-17.10. Varaa tunti täällä tai voit tiedustella sinulle paremmin sopivaa aikaa sähköpostitse. 

 

Kurssit

Barrestartti sunnuntaina 30.1. klo 15.00-16.15, hinta 25 €.

Seniorbarren tutustumistunti perjantaina 4.2.. klo 11-12, hinta 22€. Seniorbarre on lihaskunto- ja tasapainoharjoittelua monipuolisesti, hiukan tavallista barretuntia rauhallisemmin. Tervetuloa tutustumaan uutuustuntiin!

 

Online-tunnit

Omasta online-studiostani ohjaukset onnistuvat tarpeen mukaan Zoomin välityksellä.

Tunnit yrityksille

Toteutan mielelläni niin satunnaisia kuin säännöllisiä tunteja yrityksille ja yhteisöille. Ne voidaan toteuttaa yrityksen omissa tiloissa, online-tunteina, tai vaikka näiden yhdistelmänä.  Tuntien sisältö räätälöidään toiveiden mukaan.
 
Pilateksen vaikutuksista työhyvinvointiin voit lukea lisää blogissa.
 

Oheisharjoittelu

Olen työskennellyt yhteistyössä eri voimistelu- ja luisteluseurojen kanssa, toimien oheisharjoittelun opettajana ja kouluttajana leireillä. Tällä hetkellä opetan barrea oheisharjoitteluna Lahden taitoluistelijoiden SM-joukkueille.

Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun ja työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous! Voimme myös suunnitella sisältöä yhdessä.

 
 

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen elämäntyönään kehittämä laji, jossa yhdistyvät nykyaikainen tietämys ihmiskehon toiminnasta sekä Pilateksen itsensä luoma liikekieli, ”klassinen repertuaari.” Pilatesta voidaan harjoitella matolla tai jousivastuksilla varustetuilla laitteilla. Harjoittelun ytimessä on keskivartalon vahvistaminen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoittaminen. Lajista hyötyvät kaikki kuntoutujista urheilijoihin.

Pilateksessa jokainen harjoittelee oman kehonsa ehdoilla ja itseään varten – tähdäten siihen, että meidän olisi vaivatonta elää, hengittää, istua, seistä, kävellä, juosta tai vaikkapa pelata. Luonnollisesti vaivattomuus ja kivuttomuus vaikuttavat positiivisesti myös mieleen ja ajatteluun. Laadukas ja tietoinen hengitys on osa lajia, ja siihen perustuu osittain myös pilateksen stressiä lieventävä vaikutus.

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen. Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Harjoittelu myös kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!