Tunnit

Tunnit

Liikunnan tuoma hyvä olo, oivallukset oman kehon äärellä ja suorituskeskeisyydestä vapaa ilmapiiri ovat sitä, mitä haluan tunneillani tarjota. 

 

Barre

Puistobarretunnit Radiomäellä 13.5.-10.6. maanantaisin klo 17.45-18.45 sekä heinäkuun puistobarrespesiaali maanantaina 15.7. klo 17.45. Ilmoittautuminen täällä.

Pilates

Pidän pilatestunteja kesällä 2024 Lahden keskustassa osoitteessa Mariankatu 8A, 6krs. (Aktiiviklinikka Janne Karppinen.) 

Touko-kesäkuu:

Pilateksen perusteet (8 hlö) 4x tiistaisin 21.5.-11.6. klo 17.45-18.45.

Neljä toisiinsa linkittyvää teematuntia (hengitys, core, voima&venytys, flow), jotka toimivat sekä sinulle, joka haluat aloittaa pilateksen, että sinulle, joka haluat syventää harjoitustasi. Jokaisella tunnilla tehdään kokonaisvaltainen pilatesharjoitus tiettyyn teemaan syventyen. Suosittelen kaikille neljälle kerralle osallistumista, mutta myös yksittäisille tunneille on mahdollista osallistua, mikäli tilaa riittää. Ilmoittautuminen ja hinnasto täällä.

Heinäkuu:

Pilates mattotunti (8 hlö) tiistaisin 2.7., 9.7. ja 16.7. klo 17.30-18.30. Ilmoittautuminen ja hinnasto täällä.

Pilates circuit (4-5 hlö) torstaisin 4.7., 11.7. ja 18.7. klo 17.15-18.15. Circuit-tunnilla harjoitellaan kiertoharjoittelutyyppisesti hyödyntäen kahta Wunda Chairia, Spine correctoria, pienvälineitä sekä pilateksen mattorepertuaaria. Monipuolinen ja kokonaisvaltainen harjoitus sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran kokemusta pilateksesta. Ilmoittautuminen ja hinnasto täällä.

Lisäksi pilateksen yksilö- ja duo-tunnit joustavasti sopimuksen mukaan 21.5.-24.7. välillä. Käytössä on Wunda chair, Spine corrector sekä pienvälineitä. Otathan yhteyttä, niin sovitaan aika!

Kehonhuolto

Matalan kynnyksen kehonhuolto-tunnit (2x) keskiviikkoisin 3.7. ja 10.7. klo 18-19.  (Mariankatu 8A, 6krs. Aktiiviklinikka Janne Karppisen tiloissa.)

Tanssi

Opetan kesätunteja Lahden tanssiopistolla 29.5.-13.6., lajeina baletti yli 16v. avoin taso (ke 18.30)  ja Traditional jazz avoin taso (torstai klo 18.30.) Ilmoittautuminen 19.5. mennessä www.lahdentanssiopisto.fi

Tunnit yrityksille

Toteutan mielelläni niin satunnaisia kuin säännöllisiä tunteja yrityksille ja yhteisöille. Ne voidaan toteuttaa yrityksen omissa tiloissa tai voin auttaa tilan järjestämisessä. Tuntien sisältö räätälöidään toiveiden mukaan. Pilateksen vaikutuksista työhyvinvointiin voit lukea lisää blogissa.
 

Oheisharjoittelu

Olen työskennellyt  oheisharjoittelun opettajana voimistelu- ja luisteluseuroille sekä Kuopio tanssii ja soi -festivaalilla. Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun ja työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa.

Oheisharjoittelua nyt kesätunteina Lahden tanssiopistolla 29.5.-13.6. keskiviikkoisin klo 17.30! Ilmoittautuminen 19.5. mennessä www.lahdentanssiopisto.fi.

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen elämäntyönään kehittämä laji, jossa yhdistyvät nykyaikainen tietämys ihmiskehon toiminnasta sekä Pilateksen itsensä luoma liikekieli, ”klassinen repertuaari.” Pilatesta voidaan harjoitella matolla tai jousivastuksilla varustetuilla laitteilla. Harjoittelun ytimessä on keskivartalon vahvistaminen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoittaminen. Lajista hyötyvät kaikki kuntoutujista urheilijoihin.

Pilateksessa jokainen harjoittelee oman kehonsa ehdoilla ja itseään varten – tähdäten siihen, että meidän olisi vaivatonta elää, hengittää, istua, seistä, kävellä, juosta tai vaikkapa pelata. Luonnollisesti vaivattomuus ja kivuttomuus vaikuttavat positiivisesti myös mieleen ja ajatteluun. Laadukas ja tietoinen hengitys on osa lajia, ja siihen perustuu osittain myös pilateksen stressiä lieventävä vaikutus.

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen. Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Harjoittelu myös kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!