Tunnit

Tunnit

Liikunnan tuoma hyvä olo, kehotuntemuksen lisääntyminen ja oivallukset kehonhallinnan perusasioista ovat sitä, mitä haluan tunneillani tarjota.  Näitä asioita pyrin edistämään lempeydellä, tarkkuudella ja rennolla fiiliksellä. 

 

Pilates ja barre

Ohjaan Pilates Place Lahdessa barrea sekä laite- ja mattopilatesta ryhmille ja yksilöille. Kaikki ryhmätunnit toteutetaan 3-7 henkilön pienryhmissä.

Barre-tunnit keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 ja perjantaisin klo 16.15-17.15.

Laitepilates-yksilötunti keskiviikkoisin klo 15.30-16.40 – tai voit tiedustella sinulle sopivaa aikaa sähköpostitse.  Harjoittelu onnistuu myös kotoa käsin  etäyksilötunneilla.

Pilateksen alkeisryhmä keskiviikkoisin klo 18.30-19.40.

Reformer-tunti torstaisin klo 16.15-17.15.

VARAA PAIKKA PILATES PLACE LAHDEN TUNNEILLE TÄSTÄ.

Kurssit

Tällä hetkellä kalenterissa ei ole tulevia kursseja.
 

Online-tunnit

Omasta online-studiostani ohjaukset onnistuvat tarpeen mukaan Zoomin välityksellä.

Tunnit yrityksille

Toteutan mielelläni niin satunnaisia kuin säännöllisiä tunteja yrityksille ja yhteisöille. Ne voidaan toteuttaa yrityksen omissa tiloissa, online-tunteina, tai vaikka näiden yhdistelmänä.  Tuntien sisältö räätälöidään toiveiden mukaan.
 
Pilateksen vaikutuksista työhyvinvointiin voit lukea lisää blogissa.
 

Oheisharjoittelu

Olen työskennellyt yhteistyössä eri voimistelu- ja luisteluseurojen kanssa, toimien oheisharjoittelun opettajana ja kouluttajana leireillä. Tällä hetkellä opetan barrea oheisharjoitteluna Lahden taitoluistelijoiden SM-joukkueille.

Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun ja työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous! Voimme myös suunnitella sisältöä yhdessä.

 
 

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen elämäntyönään kehittämä laji, jossa yhdistyvät nykyaikainen tietämys ihmiskehon toiminnasta sekä Pilateksen itsensä luoma liikekieli, ”klassinen repertuaari.” Pilatesta voidaan harjoitella matolla tai jousivastuksilla varustetuilla laitteilla. Harjoittelun ytimessä on keskivartalon vahvistaminen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoittaminen. Lajista hyötyvät kaikki kuntoutujista urheilijoihin.

Pilateksessa jokainen harjoittelee oman kehonsa ehdoilla ja itseään varten – tähdäten siihen, että meidän olisi vaivatonta elää, hengittää, istua, seistä, kävellä, juosta tai vaikkapa pelata. Luonnollisesti vaivattomuus ja kivuttomuus vaikuttavat positiivisesti myös mieleen ja ajatteluun. Laadukas ja tietoinen hengitys on osa lajia, ja siihen perustuu osittain myös pilateksen stressiä lieventävä vaikutus.

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen. Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Harjoittelu myös kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!