Tunnit

Tunnit

Liikunnan tuoma hyvä olo, oivallukset oman kehon äärellä ja suorituskeskeisyydestä vapaa ilmapiiri ovat sitä, mitä haluan tunneillani tarjota. 

 

Barre

Palaan barreohjausten pariin vanhempainvapaani jälkeen. Tiedotan tulevista barretunneista uutiskirjeessä. 

Pilates

Palaan pilatesohjausten pariin vanhempainvapaani jälkeen. Tiedotan tulevista pilatestunneista uutiskirjeessä.

Tanssi

Palaan tanssinopetuksen pariin Lahden tanssiopistolle vanhempainvapaani jälkeen keväällä 2024.

Tunnit yrityksille

Toteutan mielelläni niin satunnaisia kuin säännöllisiä tunteja yrityksille ja yhteisöille. Ne voidaan toteuttaa yrityksen omissa tiloissa tai voin auttaa tilan järjestämisessä. Tuntien sisältö räätälöidään toiveiden mukaan. Pilateksen vaikutuksista työhyvinvointiin voit lukea lisää blogissa.
 

Oheisharjoittelu

Olen työskennellyt  oheisharjoittelun opettajana voimistelu- ja luisteluseuroille sekä Kuopio tanssii ja soi -festivaalilla. Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun ja työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa. 

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen elämäntyönään kehittämä laji, jossa yhdistyvät nykyaikainen tietämys ihmiskehon toiminnasta sekä Pilateksen itsensä luoma liikekieli, ”klassinen repertuaari.” Pilatesta voidaan harjoitella matolla tai jousivastuksilla varustetuilla laitteilla. Harjoittelun ytimessä on keskivartalon vahvistaminen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoittaminen. Lajista hyötyvät kaikki kuntoutujista urheilijoihin.

Pilateksessa jokainen harjoittelee oman kehonsa ehdoilla ja itseään varten – tähdäten siihen, että meidän olisi vaivatonta elää, hengittää, istua, seistä, kävellä, juosta tai vaikkapa pelata. Luonnollisesti vaivattomuus ja kivuttomuus vaikuttavat positiivisesti myös mieleen ja ajatteluun. Laadukas ja tietoinen hengitys on osa lajia, ja siihen perustuu osittain myös pilateksen stressiä lieventävä vaikutus.

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen. Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Harjoittelu myös kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!