Tunnit

Tunnit

Liikkumisesta nauttiminen, kehotuntemuksen lisääntyminen ja oivallukset kehonhallinnan perusasioista ovat sitä, mitä haluan tunneillani tarjota. Kaikki nämä tähtäävät siihen, että liikkuminen toisi arkeen vaivattomuutta ja hyvää oloa. Näitä asioita haluan tunneillani edistää lempeydellä, tarkkuudella ja hyvällä fiiliksellä.

 

Pilates ja barre

 Kesällä 2021 treenataan puistobarrea Radiomäellä! Tunneille voit ilmoittautua täällä. Pilatesta ohjaan toistaiseksi etäyksilötuntien muodossa.

Tunnit yrityksille

Toteutan mielelläni niin satunnaisia kuin säännöllisiä tunteja yrityksille ja yhteisöille. Tuntien sisältö räätälöidään toiveiden mukaan. Pilateksen vaikutuksista työhyvinvointiin voit lukea lisää blogissa.
 
 

Oheisharjoittelu tanssijoille, voimistelijoille ja luistelijoille

Olen työskennellyt yhteistyössä eri voimistelu- ja luisteluseurojen kanssa, toimien oheisharjoittelun opettajana ja kouluttajana leireillä. Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun ja työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa.

Kerro toiveesi ja pyydä tarjous! Voimme myös suunnitella sisältöä yhdessä.

 
 

Pilates

Pilates on Joseph Pilateksen elämäntyönään kehittämä laji, jossa yhdistyvät nykyaikainen tietämys ihmiskehon toiminnasta sekä Pilateksen itsensä luoma liikekieli, ”klassinen repertuaari.” Pilatesta voidaan harjoitella matolla tai jousivastuksilla varustetuilla laitteilla. Harjoittelun ytimessä on keskivartalon vahvistaminen ja lihasten oikeaoppisen käytön harjoittaminen. Lajista hyötyvät kaikki kuntoutujista urheilijoihin.

Pilateksessa jokainen harjoittelee oman kehonsa ehdoilla ja itseään varten – tähdäten siihen, että meidän olisi vaivatonta elää, hengittää, istua, seistä, kävellä, juosta tai vaikkapa pelata. Luonnollisesti vaivattomuus ja kivuttomuus vaikuttavat positiivisesti myös mieleen ja ajatteluun. Laadukas ja tietoinen hengitys on osa lajia, ja siihen perustuu osittain myös pilateksen stressiä lieventävä vaikutus.

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen. Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Harjoittelu myös kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!