Tunnit

Oheisharjoittelu

 Suhtaudun intohimoisesti laadukkaaseen oheisharjoitteluun, jonka avulla voidaan monipuolisesti opettaa turvallista ja tehokasta kehonkäyttöä lajitaitojen kehittymisen ohella.  Sovellan oheisharjoittelussa kaikkea oppimaani niin tanssin, pilateksen, barren kuin voima- ja liikkuvuusharjoittelun puolelta.

Olen työskennellyt yhteistyössä eri voimistelu- ja luisteluseurojen kanssa toimien oheisharjoittelun opettajana ja kouluttajana leireillä. Erityisesti taitolajeissa koen ammatillisen yhteistyön tärkeäksi, koska lajit vaativat niin harrastajan kuin valmentajan osalta  todella monipuolisten osa-alueiden hallintaa. Usein harjoitustunteja myös kertyy paljon, jolloin harjoittelun kannattaa olla mahdollisimman monipuolista.

Työskentelen mielelläni niin lasten, nuorten kuin valmentajien kanssa sekä Lahdessa että muualla Suomessa. Oheisharjoittelua voidaan toteuttaa pidempinä jaksoina tai esimerkiksi yhteisten ideapäivien muodossa. Laaja-alaisella ja moniammatillisella otteella päästään valmennuksessa pitkälle!