Tunnit

Barre

”Barre-tunnilla lihaskuntoharjoittelu tapahtuu kuin huomaamatta.”

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen.

Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Siten se on hyvää vastapainoa istumatyölle, mutta tukee myös muita lajeja, kuten esimerkiksi juoksua. Harjoittelu kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on lisäksi  hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

KEVÄÄN 2022 BARRE-TUNNIT:

Pilates Place Lahdessa:

maanantaisin klo 16.15-17.15, keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 ja perjantaisin klo 16.15-17.15

Tunnit toteutetaan max. 6 hengen pienryhmässä.

BARRESTARTTI sunnuntaina 30.1. klo 15-16.15

Barrestartissa tutustut siihen, mitä barre-tunnilla tehdään, mihin lajin vaikutukset perustuvat ja miten harjoittelusta saa tehokasta ja turvallista. Samalla saat hyvän treenin ja aloituksen viikonlopulle Pilates Place Lahden kauniissa salissa! Tunti sopii ensikosketukseksi barreen, mutta tuo syvyyttä harjoitteluun myös aiemmin tunneilla käyneille. Kurssille otetaan max. 6  henkeä. Hinta 25€, ilmoittautuminen Vellossa.