Tunnit

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen.

Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Siten se on hyvää vastapainoa istumatyölle, mutta tukee myös muita lajeja, kuten esimerkiksi juoksua. Harjoittelu kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on lisäksi  hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

 

SYKSYN 2021 BARRE-TUNNIT:

Pilates Place Lahdessa:

BARRESTARTTI lauantaina 9.10. klo 10.30-11.45.

Barrestartissa tutustut siihen, mitä barre-tunnilla tehdään, mihin lajin vaikutukset perustuvat ja miten harjoittelusta saa tehokasta ja turvallista. Samalla saat hyvän treenin ja aloituksen viikonlopulle Pilates Place Lahden kauniissa salissa! Kurssille otetaan max. 6  henkeä. Tunti sopii ensikosketukseksi barreen, mutta tuo syvyyttä harjoitteluun myös aiemmin tunneilla käyneille. Ilmoittautuminen Vellossa.

1.9. alkaen keskiviikkoisin klo 17.15-18.15 ja 3.9. alkaen perjantaisin klo 16.15-17.15

Tunnit toteutetaan max. 6 hengen pienryhmässä. Paikan tunnille voi varata Pilates Place Lahden ajanvarausjärjestelmässä.

Naisten fysioterapia- ja liikuntastudio Femeninassa:

1.-22.11. Babybarre-kurssi (4x maanantaisin klo 11-12.)  Kurssi sopii synnytyksen jälkeiseksi harjoitteluksi, kun synnytyksestä on kulunut vähintään 10-12 viikkoa. Myös vauvat ovat tervetulleita.

Kurssi toteutetaan max. 6 hengen pienryhmässä. Paikan kurssille voi varata Femeninan ajanvarausjärjestelmässä.