Tunnit

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen.

Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Siten se on hyvää vastapainoa istumatyölle, mutta tukee myös muita lajeja, kuten esimerkiksi juoksua. Harjoittelu kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on lisäksi  hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

 

KESÄN 2021 PUISTOBARRETUNNIT RADIOMÄELLÄ:

Heinäkuussa keskiviikkona 7.7. klo 18-19.
Elokuussa keskiviikkoina 11. ja 18.8. klo 18-19.
Radiomäen urheilukentän (kaupungintalon puoleisella) reunalla, katsomon kohdalla.
 

Kesällä 2021 kokoonnutaan jo kolmatta kertaa Radiomäen perilahtelaisiin urheilumaisemiin puistobarren merkeissä.  Tankona toimii urheilukentän kaide,  joka kiinteänä elementtinä mahdollistaa entistä monipuolisemman harjoittelun. Tervetuloa mukaan, oli laji sinulle sitten uusi tuttavuus tai tuttu suosikki.

Tunnin hinta on 15€ ja sen voi maksaa käteisellä tai Mobilepay-sovelluksella. Ota mukaan säänmukaiset liikuntavarusteet ja juomapullo.
 
Ilmoittauduthan mukaan ennakkoon, jotta voimme varmistaa tunnin toteutumisen sen hetkisten kokoontumisrajoitusten puitteissa. Kiitos <3 Nähdään Radiomäellä!