Tunnit

Barre

Barre on tehokas koko kehon treeni, joka tehdään balettitankoa eli barrea apuna käyttäen. Barren tausta on klassisen baletin tankoharjoittelussa sekä kuntouttavassa Lotte Berkin metodissa, joista se on muotoutunut ihan omaksi lajikseen.

Monipuolinen barre vahvistaa erityisesti pakaroita, reisiä ja keskivartaloa. Siten se on hyvää vastapainoa istumatyölle, mutta tukee myös muita lajeja, kuten esimerkiksi juoksua. Harjoittelu kohentaa ryhtiä ja kehittää kehonhallintaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Hyvän musiikin tahdittama barre on lisäksi  hauskaa ja tunnilta saat mukaasi vahvan ja energisen olon!

UUTTA: BARRE-TUNNIT ZOOMISSA!

Toistaiseksi ohjaan barre-tunteja etänä Zoomin välityksellä maanantaisin (12.4.2021 alkaen) ja keskiviikkoisin (14.4.2021 alkaen) klo 17.45-18.45. Tunnista jää tallenne katsottavaksi kolmen päivän ajaksi.

Yksittäisen tunnin hinta on 10€ ja sen voi maksaa Mobilepaylla tai sähköpostilaskulla. Tunneille ilmoittaudutaan alla olevan painikkeen kautta, varattavissa ovat aina kuluvan kuukauden tunnit. Voit myös laittaa viestiä, varsinkin jos sinulla on jotain kysyttävää! Ilmoittautumiset samana päivänä viimeistään klo 17 mennessä.

Tunnille osallistuaksesi et tarvitse välineitä. Mikä tahansa sopivan korkuinen taso toimii kotioloissa tankona: kaide, keittiön taso, lipaston reuna, tuolin selkänoja. Voit myös hyvin osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta barresta. Nähdään Zoomissa!